Ons terrein

Natuurliefhebbers, wandelaars en mountainbikers zitten hier zeker op hun plaats. Breng uw waterschoenen mee, niets is zo plezant dan de 2 beekjes (die door ons domein lopen) te volgen, watervallen en plassen horen erbij. 

Het terrein

Onze buur, een schapenherder, gaat nog elke namiddag met zijn schapen de berg op. Vanop het viewpoint, op 10 minuten afstand, heb je een prachtig uitzicht bij helder weer. Je kan dan de Middellandse Zee en de Pyreneeën zien.

Onze dieren

We zijn in het gezelschap van enkele paarden, honden, katten, kippen, kalkoenen, eenden, parelhoenen, konijnen en ganzen. We willen er in de toekomst een heuse boerderij van maken!

Accomodatie

Naast de riviertjes is er natuurlijk ook een zwembad en een heerlijk terras om op te vertoeven in de schaduw.

In de buurt

In de maanden juli en augustus is er elke zondag een kleine markt met plaatselijke producten in ons dorp, waar ook een restaurantje is. Een grotere markt kun je elke dinsdag voormiddag in het pittoreske dorp Olonzac vinden. Verder is er in Cassagnolles ‘La maison d’Abeille’ te bezoeken, en nog zoveel meer.

In de streek van de Katharen valt er altijd wel iets te bezichtigen. We zitten op +/- 1u rijden van Carcasonne, Bezier en Narbonne (aan de Middellandse Zee). Het kleine dorpje Minerve en le Canal de Midi zijn ook zeker de moeite waard.